Home / Televizoare / [REVIEW] TELEVIZOR LED SAMSUNG, 101 CM, 40J5100, FULL HD

[REVIEW] TELEVIZOR LED SAMSUNG, 101 CM, 40J5100, FULL HD

Televizorul a devenit in ziua de astazi o adevarata posibilitate de experiementare, de distractie si nu in ultimul rand de relaxare. Chiar daca erai obisnuit sa consideri televizorul un simplu aparat ce iti prezinta stirile, serialele sau meciurile, lucrurile s-au schimbat. Datorita noilor tehnologii ne putem bucura acum de si mai mult de atat. Pentru o experienta vizuala exceptionala, Televizorul LED Samsung, 101 cm, 40j5100, Full HD este ceea ce meriti.

Cei de la Samsung iti ofera prin acest model o noua realitate HD. Datorira rezolutiei duble fata de un simplu TV HD standard, acest televizor ofera o imagine mult mai clara cu mult mai multe detalii, pentru a va oferi o experienta de vizionare cum deja am mentionat, exceptionala. Daca deja v-am facut curiosi si dornici sa il incercati, puteti achizitiona acest model, simplu si rapid, de pe siteul emag la pretul de 1.299 lei.

Descoperiti realitatea dintr-o alta perspectiva datorita culorilor mult mai vii oferite de acest model. Venind cu un algoritm foarte avansat de imbunatatire a claritatii si calitatii imaginilor de pe ecran, functia Wide Colour Enhancer, transforma orice imagine intr-una calitativa, redand pana si cele mai mici detalii.

res_9cf76e8a55494bb66446b8b730061ddb_450x450_nt78

Datorita functiei integrate Connect Share Movie, va puteti conecta la orice memorie de tip USB sau componenta HDD si puteti alege instantaneu intre filmele, videoclipurile, fotografiile sau imaginile dumneavoastra favorite. Din confortul caminului dumneavoastra puteti alege ce sa urmariti pe televizorul celor de la Samsung, bucurandu-va de o paleta mult mai larga d continut, decat cea oferita de furnizorii de cablu.

Televizor LED Samsung, 101 cm, 40J5100, Full HD- Specificatii Tehnice

Modelul acesta de la Samsung este de tip LED, insa nu este pentru cei ce isi doresc un Smart Tv cu mai multe functii si mai multe posibilitati de utlizare. Are un sistem audio foarte bun, cu o iesire sunet (RMS) de 20W. De asemenea vine cu cateva caracteristici superioare de sunet, precum Dolby Digital Plus, DTS Studio Sound si Premiun Sound, pentru cunoscatori. Diagonala ecranului este de 101 cm, potrivit pentru un living sau un birou, cu un aspect al imaginii de 16:9. Rezolutia este unul dintre cele mai mari plusuri ale acestui model, fiind Full HD. Imaginea se bucura de calitati si tehnologii superioare precum Mega Contrast, Wide Color Enhancer Plus si Film Mode.

La capitolul conectori, Samsung-ul 40J5100 are Slot Cl+, HDMI si SCART.Porturile HDMI sunt doua la numar, televizorul este dotat cu minijack pentru casti, are o iesire audio digitala, intrare USB si intrare SCART. Acest model poate fi folosit pe mai multe moduri cum ar fi: Sports Mode sau Basic, Game Mode, Teletext, Auto Power Off si inca cateva la fel de interesante. Acest model de la Samsung vine insotit de telecomanda proprie ce poate fi folosita cu usurinta pentru toate functiile lui.

Televizor LED Samsung, 101 cm, 40J5100, Full HD- Concluzii

Pentru o experienta greu de uitat, chiar in camera dumneavoastra de zi, puteti alege modelul acesta de televizor LED de la Samsung, unul dintre cei mai recunoscuti producatori de Tv-uri de calitate de la ora actuala.

One comment

  1. De cand l-am luat,in cele 4 colturi ale ecranului pe un patrat de 3 cm luminozitatea este mai scazuta,ca si cum ar fi murdar de praf….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *