Home / Aer conditionat / [REVIEW] Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design, Aparat de aer conditionat

[REVIEW] Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design, Aparat de aer conditionat

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR este probabil cel mai aratos model de aparat de aer conditionat pe care l-am prezentat pana acum Vine dotat cu cateva filtre de aer foarte eficiente, care reusesc sa opreasca pana la 98% din particulele din aer, prevenind astfel aparitia problemelor respiratorii. Aceste dotari sunt folositoare in special persoanelor cu astm, alergii, sau boli la nivelul tractului respirator.

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR – Design  Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V-Design_3

Designul este unul elegant, avand o culoare neagra, lucioasa, si este dotat cu functii de ultima generatie. Forma este una inedita, fiind mai subtire in partea de jos si mai gros in partea superioara. Dupa cum spune si numele, are o forma de V. Pe fondul negru-antracit, se remarca in partea din dreapta ecranul LCD, care afiseaza temperatura setata si programul.

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR V – Specificatii

ACP-12CH35AEVI este alegerea ideala pentr oricine isi doreste un aspect modern si functii eficiente. Cei 12.000 BTU vor face fata cu succes unei suprafete de pana la 65 metri patrati. Este posibila folosirea si pentru o suprafata mai mare, insa nu va fi la fel de eficient.

Clasa energetica este A++ la racire si A+ la incalzire. La racire consumul anual ajunge la 1095 W, iar la incalzire 1117 W. Este un consum mic, care nu va adauga foarte mult la factura de energie electrica.

Consumul redus este ajutat si de tehnologia Inverter, care se bazeaza pe un nou tip de compresor. Acesta are o functionare graduala, care reuseste sa reduca consumul de energie cu pana la 40%, fata de alte modele. In plus, compresorul mai dispune si de un ventilator de mari dimensiuni, cu o eficienta ridicata, care ajuta la optimizarea fluxului de aer.

vivax-acp-12ch35aevi-black-mirror-v-design_telecomanda

Vivax ACP-12CH35AEVI vine cu o telecomada usor de folosit, intuitiva, cu un afisaj digital care afiseaza atat temperatura, cat si programul, sau functia Wi-Fi.

Pentru a purifica aerul, dispune de 2 filtre. Unul de praf si unul Biologic Antibacterian. Impreuna reusesc sa alemine atat bacteriiile si particulele din aer cat si mirosurile neplacute. In plus exista si un Ionizator, care elibereaza in aer particule de ioni negativi, care ajuta suplimentar la purificarea aerului.

O functie interesanta, pe care o are acest aparat de aer conditionat, este si al 6’lea simt, cu care deja ne-am obisnuit de la aparatele Whirlpool. Ideea din spate este aceeasi. Senzorii din telecomanda transmit informatii despre temperatura catre unitatea interioara, iar aceasta regleaza fluxul de aer pentru a obtine cat mai repede temperatura setata in zona in care se afla telecomanda.

Ca si functii suplimentare mai avem:

  • Auto Restart, care reporneste aparatul de aer conditionat in cazul unei pene de curent cu aceleasi setari care erau in functiune in momentul caderii de tensiune;
  • Sleep Mode, o functie care regleaza automat temperatura in timpul noptii, pentru a se potrivi mai bine cu cerintele organismului;
  • Auto Curatare, care se realizeaza foarte simplu printr-o apasare de buton. In momentul in care aceasta functie este pornita, aparatul va incepe curatarea unitatii interioare, distrugand bacteriile, pentru a obtine un aer cat mai curat;
  • Autodetectarea pierderilor de refrigerant, este o functie care opreste automat aparatul in cazul in care detecteaza astfel de pierderi. Aceasta functie ajuta la protejarea compresorului de temperaturi ridicate;
  • Modul ECO, o functie economica, patentata de catre Vivax, care reuseste sa reduca consumul de energie electrica cu pana la 60%;
  • Wi-Fi Ready. Puteti seta aparatul de aer conditionat Vivax de oriunde prin intermediul unei aplicatii direct de pe telefonul mobil. Conectarea la reteaua Wi-Fi este realizata prin intermediul unui receptor care vine inclus in pachet.

Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR – Concluzii

Daca iti doreai un aparat de aer conditionat care sa fie economic, silentios, cu posibilitate de setare de pe telefonul mobil, care sa vina dotat cu filtre puternice si care sa aiba un aspect modern, atunci Vivax ACP-12CH35AEVI BLACK MIRROR este alegerea perfecta pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *