Home / Ingrijire personala / Ingrijire personala barbati / Rowenta TN8210D4, aparat de tuns decent, unul dintre cele mai bune ale firmei

Rowenta TN8210D4, aparat de tuns decent, unul dintre cele mai bune ale firmei

aparat de tuns rowenta TN8210D4

Rowenta este unul dintre producatorii catre care iti poti indrepta atentia daca vrei o masina de tuns pentru acasa, acestia avand suficient de multe produse de calitate inalta. Unul dintre ele este Rowenta TN8210D4, aparent si produsul lor vedeta. Si chiar daca nu pare cel mai modern produs de pe piata, in ceea ce priveste calitatea el se descurca mult mai bine.

De ce spun ca are un design putin invechit?

Pentru ca are un afisaj LCD care nu prea se mai intalneste la alte aparate de tuns din gama premium. Nu este rau si arata nivelul de taiere la care este setat, dar nici prea spectaculos nu este. Pana la urma insa, utilitatea unui astfel de aparat se judeca in functie de cum functioneaza si din acest punct de vedere el se descurca mult mai bine.

Oricum, acesta poate sa tunda de la 0.5 la 22 mm, ceea ce este bine si chiar mai mult decat atat, setarile sale sunt din 0.5 in 0.5 mm, ceea ce inseamna ca are nu mai putin de 42 de trepte de taiere. Acestea sunt obtinute cu ajutorul a doi piepteni pentru tuns si unul pentru barbierit. Treapta se seteaza cu ajutorul unei rotite, controlul fiind foarte usor.

Unele persoane s-au plans in legatura cu calitatea materialelor, spunand ca plasticul nu este unul bun. Totusi, nu am inregistrat probleme din acest punct devedere, aparatul parand unul rezistent, premium in ceea ce priveste constructia. Pe de alta parte, ceea ce nu este chiar atat de iesita din comun este autonomia, aceasta fiind de doar 45 de minute, sub cea oferita de alte modele. Incarcarea se realizeaza cu ajutorul unui stand, primit odata cu aparatul. De asemenea, primesti si un pieptene obisnuit, o periuta de curatat si un recipient cu ulei pentru uns, pachetul fiind destul de generos.

Nu se poate spune ca Rowenta TN8210D4 este cel mai bun aparat de tuns si ras de pe piata, dar nici unul rau nu este. Tunde foarte bine si variat, se curata usor si pana la urma are o autonomie decenta si un design placut, chiar daca un pic invechit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *