Home / Aer conditionat / Samsung AR12JSFPEWQNZE, aer conditionat cu performante bune

Samsung AR12JSFPEWQNZE, aer conditionat cu performante bune

Aer conditionat Samsung ar12jsfpewqnze

Atunci cand te afli in cautarea unui nou aparat electronic si electrocasnic, poti incepe prin a le studia pe cele care apartin de branduri cunoscute, acestea fiind de regula si cele mai bune. Exista si o prejudecata ca tot ce este de firma este si scump, dar in cazul acestor aparate nu se aplica.

In plus, daca vrei un aparat de aer conditionat vara asta, poti sa gasesti cateva dintre cele mai avantajoase varianta la preturi chiar foarte mici, reducerile fiind imense. Unul dintre aceste modele este Samsung AR12JSFPEWQNZE.

Un aparat modern si potrivit pentru o varietate de locuinte

Nu mai trebuie sa spunem absolut nimic despre Samsung. Sud-coreeni sunt unul dintre cele mai cunoscute braduri de electronice si electrocasnice din lume si acest nenume este potrivit si pentru aparatele lor de aer conditionat. Cat despre Samsung AR12JSFPEWQNZE, acesta este unul dintre cele mai moderne produse care pastreaza totusi un pret acceptabil si pe care multi romani si-l pot permite. Iar cu reducere, acesta devine chiar si mai ieftin.

In primul rand, trebuie spus ca aparatul are o capacitate de racire de 12000 BTU, adica este potrivit o suprafata de 25 – 32 metri patrati, dar in niciun caz nu poate sa raceasca singur o vila sau niste birouri. Cu alte cuvinte, este un aparat de clasa medie, dar foarte eficient in conditiile in care este utilizat asa cum trebuie.

Pe langa aceasta, are clasa de eficienta energetica A+ la racire si A la incalzire, performante la care ajunge si cu ajutorul tehnologiei Inverter Smart care inventariaza in mod excelent consumul si temperatura din interior.

Daca in ceea ce priveste capacitatea de racire, aparatul este unul mediu, nu acelasi lucru se poate spune si in cazul sistemelor cu care este dotat. Acesta se bucura de un filtru HD, dezumidificator, sistem de autocuratare, ventilator si sleep mode.

Filtrul HD este capabil sa indeparteze aproape complet praful si bacteriile din camera, fiind un element important pentru sanatatea proprietarului. Acesta trebuie insa curatat, dar in ceea ce priveste acumularile de mucegai, o face singur.

Dezumidificatorul elimina umezeala si este foarte bun atat pentru persoanele care sufera de afectiuni respiratorii, dar si pentru copiii, un mediu cat mai uscat fiind necesar pentru acestia.

Pe timp de noapte, aparatul raceste mult mai putin, mentinand o temperatura perfecta pentru somn (gratie sistemului Sleeper Mode), atunci cand nu este prea cald poate doar sa ventileze, iar cand vremea se raceste, poate sa si incalzeasca aerul.

Samsung AR12JSFPEWQNZE nu este insa un aparat perfect si cel mai mare dezavantaj al sau nu tine de produsul in sine. Din pacate, acesta nu este livrat si impreuna cu un kit de instalare, ceea ce inseamna ca va trebuie sa platesti bani si pentru acesta. Dar in rest raportul calitate pret este unul perfect si investitia merita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *