Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Cuptoare microunde / Samsung GW731K-B, un cuptor cu microunde de calitate premium

Samsung GW731K-B, un cuptor cu microunde de calitate premium

cuptor microunde gw731k

Samsung si-a obisnuit cumparatorii cu unele dintre cele mai bune produse electrocasnice de pe piata si cuptoarele cu microunde nu fac nici ele exceptie. Asadar, orice nou produs al lor este primit cu incantare de catre clienti, dar acest lucru nu inseamna ca el nu trebuie si testat, pentru a verifica daca acestea se ridica la acelasi nivel de calitate precum precedentele.

Samsung GW731K-B este un model nou si, de aceea, am hotarat sa verificam daca si acesta se ridica la un nivel de calitate premium.

Aspect

Precum majoritatea modelelor de cuptoare  cu microunde de la Samsung, si acesta se bucura de marele avantaj de a avea un design modern, perfect pentru a acorda un aer nou oricarei bucatarii. Aparatul este complet negru, iar ecranul este mat. In partea dreapta are un afisaj LCD si panoul de control digital. Butoanele se apasa foarte usor, asa ca din acest punct de vedere nu apar probleme.

Dimensiunile aparatului sunt de 489 x 338 x 275 mm si 11.5 kilograme, fiind un cuptor ergonomic si acceptabil ca marime. Asadar, acesta poate fi plasat cu usurinta in orice colt al bucatariei, efectul imaginii sale asupra oaspetilor fiind unul garantat.

Specificatii

Daca, la suprafata, acest cuptor cu microunde poate sa uimeasca pe oricine, acelasi lucru trebuie sa se intample si in interior. Iar Samsung GW731K-B, desi nu este un produs cu adevarat uimitor, reuseste sa fie unul care sa multumeasca datorita dotarilor sale.

Singurul aspect mai nefavorabil este cel legat de puterea sa, aceasta fiind un pic mai scazuta decat in cazul altor modele din aceeasi clasa de pret. Insa, cu 750 W, acest aparat isi poate face treaba, inca foarte bine, in tot ceea ce inseamna incalzirea, dezghetarea sau chiar coacerea alimentelor. Cu 4 programe si 7 trepte de putere, cuptorul poate sa prepare cam orice si, deoarece este dotat si cu functia grill, acesta ofera sansa de a diversifica si mai mult numarul posibilitatilor.

Capacitatea sa este una normala, de 20 litri, iar interiorul are colturile curbate, pentru a fi mult mai usor ca depunerile rezultate in urma prepararii sa fie eliminate. Iar pentru ca gatitul sa fie unul mai usor, cuptorul este dotat si cu un suport rotund si un gratar pentru grill.

Tot ca functii suplimentare se pot enumera ceasul, timerul si semnalul sonor, acestea facand ca prezenta proprietarului in bucatarie atat cat aparatul isi face treaba sa nu mai fie necesara.

Concluzii si pret

Samsung GW731K-B este un produs premium din toate punctele de vedere, iar pretul sau este unul destul de scazut, daca luam in considerare calitatea. Este un model care arata foarte bine, ofera multa flexibilitate, are grill si o capacitate multumitoare. Accesoriile sale sunt binevenite, iar schema de control, desi una moderna si cu un aspect destul de complicat la prima vedere, este perfect fuctionala si intuitiva, asa ca oricine o poate utiliza cu succes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *