Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Cuptoare microunde / Samsung ME73A, cuptor cu microunde modern si util

Samsung ME73A, cuptor cu microunde modern si util

cuptorul cu microunde de la Samsung ME73A

Cat mai multi romani aleg sa isi cumpere un cuptor cu microunde si, de aceea, este nevoie de o privire destul de in amanunt pentru a putea alege cele mai bune aparate, mai ales ca multe dintre ele nu se gasesc la preturi exagerate.

Samsung ME73A este una dintre variante, si mai ales daca luam in considerare firma producatoare, ar parea si una foarte buna. Dar sa vedem cum stau lucrurile.

Design

Acesta este un cuptor cu microunde care are dimensiuni de 489 x 320 x 275 mm si cantareste 10.5 kg. Asadar, el poate sa fie asezat cam oriunde in bucatarie, fara a ocupa mult spatiu si a incomoda. Are un aspect destul de clasic, fiind de culoare alba, doar geamul fiind unul negru.

In partea dreapta se afla si afisajul LCD pe care il are, dar si schema de control digitala. Aceasta este insotita de instructiuni in limba romana si este destul de usor de folosit, ceea ce evident este un avantaj. Din pacate, unele butoane se apasa destul de greu, asa ca trebuie sa insistati uneori pentru ca acest cuptor sa inceapa a indeplini comanda pe care o doriti.

Specificatii

Cuptorul Samsung ME73A are o capacitate de 20 litri, aceasta fiind cam media in ceea ce priveste clasa de produse din care si acesta face parte. Poate sa fie suficient pentru incalzirea unei cantitati rezonabile de mancare si, in aceste conditii, putini se pot declara dezamagiti.

Puterea aparatului este de 800 W. Desi nu cea mai mare de pe piata (este totusi nevoie ca laptele, cafeaua sau alte lichide sa fie tinute cateva minute pentru a se incalzi), cu ajutorul unei astfel de capacitati cuptorul isi face treaba. In plus, pentru alimente diferite, acesta este dotat si cu sase trepte de putere diferite, ceea ce ofera un nivel bun de flexibilitate.

Cuptorul are trei moduri de functionare, printre care si unul pentru dezghetare. Acesta este insa dotat cu o tehnologie care imprastie in trei directii microundele, pentru ca actiunea acestora sa fie una uniforma si sa ajunga in mod egal in orice colt al sau.

Exista si un timer, ceas, dar si semnal sonor care indica momentul in care mancarea este gata preparata, pentru ca proprietarul sa nu fie nevoit sa stea prea mult pe langa cuptor. In plus, interiorul ceramic este construit fara colturi, rotunjit, ceea ce face ca procesul de curatare sa fie unul mai usor, murdaria nemaiacumulandu-se in colturi.

Concluzii si pret

Pentru un cuptor de la Samsung, acest model este unul destul de ieftin, desi se pot gasi pe piata si produse cu preturi chiar mai scazute. Totusi, cu exceptia micii probleme legate de butoane, acesta propune un nivel de calitate destul de ridicat. Are un volum acceptabil, arata bine, este modern si bine echipat (nu are insa si grill), ceea ce il transforma intr-un produs bun in ceea ce inseamna raportul calitate pret.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *