Home / Oale inductie / Set oale de gatit cu aburi, inox, peterhof

Set oale de gatit cu aburi, inox, peterhof

Este clar ca un set de oale va fi mult mai bun decat o singura oala. O oala cu aburi este o solutie perfecta pentru persoanele care vor sa manance mai sanatos, sa se simta bine si sa gateasca feluri de mancare cat mai gustoase si cu o cantitate foarte mica de ulei. Setul de oale este perfect pentru ca in toate recipientele se poate prepara cate un tip de mancare si le puteti pune pe toate ochiurile plitei cu indcutie. Cele trei oale din set vin si cu capac si acesta este potrivit pentru ca preparatele sa se faca mult mai repede si sa nu mai produca miros si aburi in casa.

Seturile de oale din inox pentru gatit cu aburi sunt alcatuite din 4 piese. Setul contine trei oale si un singur capac. Oalele au fundul cu triplu strat. Capacul din sticla transparenta si manerul rezistent din inox le fac sa fie niste oale foarte rezistente. Dimensiunile sunt diferite dar setul de oale se va potrivi cu succes oricarei persoane care obisnuieste sa isi petreaca foarte mult timp la bucatarie de nevoie, de placere sau pentru ca asta le este meseria.

Acest set de oale nu are o greutate mare chiar daca pare voluminos. Oalele sunt destul de usor de manevrat si au un aspect deosebit si foarte curat. Sunt usor de curatat cu ajutorul unui burete si cu detergent de vase la fiecare folosite. In legatura cu sursa de caldurape care aceste oale o accepta vom mentiona sursele electrice, plitele cu inductie, incalzirea vitroceramica sau cu halogen si desigur calsicul gaz.

Cumparand acest set de oale vei beneficia de trei straturi de baza. Cele patru bucati din set sunf foarte usor de folosit. In plus, vei descoperi ca mancarea este buna, se face rapid, in doar cateva zeci de minute si chiar o jumatate de ora atunci cand se utilizeaza si capacul. Se pot folosi pentru a gati sanatos toate alimentele, grana diversificata si cat mai proaspata. Vei vedea ca mancarea este mai buna cand este gatita in felul acesta fata de momentul in care este fiarta. Beneficiile asupra organismului sunt si ele considerabil mai multe. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti aceste oale cat mai des pentru a avea un randament cat mai bun.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *