Home / Soba cu plita / Soba incalzit cu cuptor, Prity FM Elegance, 12 kW, laterale teracota Maro

Soba incalzit cu cuptor, Prity FM Elegance, 12 kW, laterale teracota Maro

O soba reprezinta o investitie pe care orice persoana ar putea sa o ia in calcul deoarece tot ceea ce cheltuiti pe o soba vor fi bani pe care ii vei investi in siguranta, confort si sanatate si soba isi va demonstra cu succes de-a lungul timpului absolut toate calitatile. Care sunt elementele foarte importante la o soba buna? Raspunsul este simplu: in primul rand sa aiba si un cuptor pe care sa se gateasca si sa aiba si un randament de incalzire foarte bun. Acest model de soba este intr-adevar cel mai scump dintre cele patru dar este si cel mai eficient si cel mai modern. Aceasta soba se potriveste perfect in casele mari si pentru utilizatorii foarte pretentiosi. Puterea sa de incalzire este foarte mare, de 12 kW si are un volum de incalzit de 2018 mc si aspectul impresionant si impecabil.

Aceasta soba se va alimenta cu brichete de rumegus sau cu lemn, si poti alege combustibilul care te avantajeaza cel mai tare in functie de buget si preferinte. Are arderea standard si este folosita in special in mediul rezidential. Este ideala in casele de la tara si nu numai.

Cuptorul are dimensiuni generoase, special pregatit pentru cei care gatesc preparate traditionale in cantitati mari.

Tirajul sobei este natural, este realizata rustic din otel si teracota, iar culoarea sa neagra denota rafinament si eleganta. In plus, volumul mare al camerei de ardere va ajuta la o temperatura optima in interior in timp record. Greutatea mare o face sa fie o soba fixa. Desi este mai scumpa decat celelate modele isi va merita banii in mod clar deoarece este un produs modern, eficient si extrem de util.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *