Home / Statie de calcat / Statie de calcat Electrolux EDBS7146, Talpa Caressium, 2400 W, 1.5 l, 240 g/min, Verde/Alb

Statie de calcat Electrolux EDBS7146, Talpa Caressium, 2400 W, 1.5 l, 240 g/min, Verde/Alb

Statia de calcat Electrolux netezeste, calca si elimina toate cutele si pe verticala in timp cat mai scurt posibil. Aceasta statie este un produs eficient si fiabil in special pentru persoanele care vor sa aiba o tinuta business, office sau casual dar vor sa arate foarte frumos si foarte ingrijit in fata colegilor, prietenilor si cunoscutilor.

Talpa acestei statii de calcat reprezinta un aspect foarte interesant al statiei de calcat si este rezistenta si prevazuta cu sistemul de stocare eficient al cablului. Statia de calcat de la Electrolux are si o putere de functionare destul de mare si presiunea aburilor este de 5 bari. Avand o astfel de statie vei putea calca pe verticala si beneficiezi de functia anti calcar, anti curatare si anti picurare, lungimea furtunului este foarte mare si toate aceste elemente fac din statia de calcat cel mai bun model dintre toate cele prezentate.

Puterea mare a jetului cu aburi implica faptul ca iti vei putea calca chiar si cele mai dificile tesaturi. Se va incalzi rapid si hainele vor fi calcate in cel mai scurt interval de timp. In plus, statia are si o functie eco care va permite economisirea energiei si dispune de un maner care permite o transportare cat mai simpla si cat mai eficienta.

Electrolux reprezinta o marca foarte cunoscuta atat la nivel national cat si la nivel international. Avand o statie de calcat Electrolux vei avea un produs de o calitate ideala dar si preturile sunt maricele. O statie de calcat ca acest model cu o talpa Caressium si capacitatea de 1,5 litri, se dovedeste ideala pentru toate familiile.
Deoarece timpul fierului de calcat este considerat invechit. Acum sunt la moda statiile de calcat care utilizeaza aburi si care calca in conditii perfecte hainele din materiale mai simple dar si toate tesaturile pretentioase. Asta inseamna ca este foarte bine sa ai o statie de calcat in locul unui fier de calcat simplu care se poate strica la scurt timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *