Home / Statie de calcat / Statie de calcat Philips PerfectCare Compact GC7808/40, OptimalTemp, Talpa SteamGlide, 2400 W, 1.5 l, 280 g/min, Detartrare automata, Mov

Statie de calcat Philips PerfectCare Compact GC7808/40, OptimalTemp, Talpa SteamGlide, 2400 W, 1.5 l, 280 g/min, Detartrare automata, Mov

Acest model de statie de calcat Philips elimina cu succes cutele foarte dificile si are o performanta de foarte lunga durata si colecteaza foarte bine depunerile de calcar sau apa murdara dupa doar 2 minute de utilizare.
O statie de calcat Philips este mai scumpa decat fierul de calcat clasic, dar in mod sigur isi va face treaba mai bine si mai repede si vei beneficia de performante excelente in activitatea de calcat. Philips reprezinta o marca foarte importanta si este certificata cu standardul Woolmark.

Cumparand o astfel de statie vei remarca imediat calitatea pe care o are talpa. Poate fi lasata chiar si pe masa de calcat desi este fierbinte fara a se deteriora si nu vei pune in pericol siguranta persoanelor din incapere. In plus, aceasta statie de calcat este foarte usor de utilizat si nu produce niciun disconfort fiind suficient de usoara pentru a fi pe placul oricui.

Cu statia de calcat Philips Perfect Care vei calca mult mai rapid si vei folosi mai mult abur. Presiunea in pompa este de 5.2 bari, iar jetul de aburi ajunge pana la 280 grade. Rezervorul de apa are un volum de 1.5 litri fiind ideal pentru calcarea unui volum mare de rufe. In plus vei putea calca absolut orice haina, incepand de la blugi si pana la bluzele de matase sau camasile de bumbac fara sa fie nevoie sa modifici temperatura si fara arsuri.

Este destul de neplacut sa umblii cu hainele necalcate. Igiena este o carte de vizita si ar trebui sa reprezinte principala calitate a unui om, dar din nefericire uneori le lipseste complet. Aceasta statie de calcat te va ajuta atunci cand vrei sa arati perfect in orice circumstante si asigura de asemenea o calcare foarte eficienta si rapida a hainelor indiferent de cat de dificil de calcat sunt acestea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *