Home / Pentru casa / Pentru bucatarie / Storcatorul de fructe Gorenje JC805E – mini review

Storcatorul de fructe Gorenje JC805E – mini review

storcatorul de fructe gorenje jc805e

Un storcator de fructe ar trebui sa fie nelipsit din bucataria ta . Beneficiile sucurilor de fructe sau legume sunt de necontestat si chiar vitale . Am ales sa prezentam astazi storcatorul de fructe si legume Gorenje JC805E.

Aspect

Este un produs robust avand carcasa acoperita in inox ceea ce ii asigura o rezistenta foarte buna in timp spre deosebire de plastic care se deterioreaza mult mai ușor . Ii conferă de asemenea un aspect foarte elegant . In pachet avem pe langa storcator , o cana cu sita de separare a spumei/ pulpei si o perie pentru curatarea storcatorului .

Specificatii si eficienta

Storcătorul Gorenje JC805E are o putere a motorului de 800w si doua trepte de viteza. Este foarte eficient in stoarcere si in general este suficient sa folosim doar prima treapta de stoarcere . Nu ii pun probleme radacinoasele ca morcovii , telina sau ridichea neagra . Stoarce la fel de bine mere , citrice sau sfecla . Se pot face fara probleme 4- 5 pahare de suc pentru toata familia .

Pulpa se colecteaza in vasul special si poate fi curatata foarte ușor .De altfel storcatorul se demonteaza foarte ușor fiind necesar sub un minut pentru desfacerea completa a componentelor .

Concluzie si pret

Este un storcator de fructe si legume foarte bun daca ne raportam la preț . Gorenje este un brand puternic si fiabil iar JC805E respecta aceste aspecte . Daca il gasiti in oferta atunci chiar este o achizitie obligatorie pentru oricine .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *