Home / Smart tv / Televizor LED Smart Sony, 80 cm, 32WE610, HD

Televizor LED Smart Sony, 80 cm, 32WE610, HD

Fara doar si poate, modelul de fata este unul dintre cele mai cautate produse datorita raportului calitate-pret care se dovedeste a fi unul cu adevarat avantajos. Cu o diagonala de 80 cm reuseste sa satisfaca pana si cele mai pretentioase gusturi. Se poate instala cu usurinta in orice spatiu fara sa ocupe insa prea mult loc si fara sa incurce desfasurarea activitatilor zilnice.

Sistemul Clear Audio+ este unul extrem de performant care iti va oferi o experienta captivanta. Indiferent de filmul pe care vrei sa il vizionezi, vei auzi mult mai bine si mult mai clar fiecare dialog. In felul acesta, nu vei pierde nicio replica si vei trai sentimente emotionante.

Calitatea imaginii este imbunatatita simtitor ceea ce inseamna ca pana si cele mai mici detalii sunt scoase in evidenta. Copii au parte de momente de relaxare extrem de placute in timp ce urmaresc desenele preferate sau in timp ce se joaca. Contrastul variat precum si trecerea lina in zone diferite ale ecranului ofera o profunzime extraordinara astfel incat vizionarea devine o adevarata placere.

Cumpara de aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *