Home / Televizoare / Televizor Sony Bravia 50W756C, Pareri si Preturi

Televizor Sony Bravia 50W756C, Pareri si Preturi

Televizorul Sony Bravia 50W756C este o platforma Smart de ultima generatie, cu o diagonala generoasa, cu performante video foarte bune si cu un pret mai mult decat accesibil. Modelul de fata este unul Full HD, lansat in 2015, care a reusit sa ajunga unul dintre bestseller-urile anului.

Spre deosebire de anii anteriori, cand modelele Bravia depaseau bugetul normal pentru un astfel de televizor, incepand cu anul 2015 si cu modelele W750C, preturile au scazut destul de mult, devenind accesibile oricarui cinefil.

Sony Bravia 50W756C – Design

Cred ca unul dintre lucrurile care nu poate fi reprosat brandului Sony este lipsa de imaginatie in privinta designului. Intotdeauna produsele Sony au stiut sa atraga privile prin cele mai inedite forme sau culori. Aceste aspecte se regasesc si in modelul 50W756C.

res_831a8cbf4e87808483e06f7d04486ea4_450x450_d93s

Fara suport grosimea este de doar 58 mm, asa ca va ocupa foarte putin spatiu. Rama argintie creaza un contrast foarte placut cu ecranul. Singurul aspect care nu ne atrage in materie de design este piciorul de sustinere, care pare fragil si instabil. Bineinteles ca nu este nici una, nici alta, insa un material putin mai gros ar fi schimbat cu usurinta acest aspect.

In spatele carcasei vom gasi tot ce avem nevoie pentru conectivitate la toate dispozitivele din casa. Avem HDMI, SCART, 1 x RF in, Slot CI+, 3 intrari USB, Intrare video, Scart si 4 porturi HDMi.

televizor-sony-bravia-40w705c-conexiuni

Sony Bravia 50W756C – Specificatii tehnice

Ecranul vine cu o diagonala de 126 cm, Full HD, cu o rezolutie maxima de 1920 x 1080 pixeli, ce ofera o calitate deosebita imaginilor. Un foarte mare ajutor pentru claritatea acestora este si motorul grafic X-Reality PRO. Cu ce ajuta mai exact aceasta tehnologie? Imbunatateste calitatea imaginilor, indiferent de sursa folosita. In felul acesta te poti uita la filmari cu rezolutie slaba, care vor fi procesare de acest motor si redate la un stadard superior de calitate.

res_1aaca78ecb01e21250213f1e5d8b7f21_450x450_2hbm

Fiind dotat si cu tuner digital vei putea urmari orice canal HD fara a mai fi nevoie de un receiver extern. Contrastul ofera performante foarte bune, atat pe alb cat si pe negru, iar culorile sunt precise si echilibrate. Probabil cel mai bine se va vedea acest aspect la filmarile live, cum ar fi meciuri, sau evenimente in aer liber.

Sistemul audio este unul de 10W, format din doua difuzoare. Desi poate parea putin, tehnologiile integrateimbunatatesc semnificativ calitatea audio, reusind sa redea perfect atat 2D cat si 3D. Iar la volum ridicat sunetul este clar si fara distorsiuni.

In materie de aplicatii SMART, televizorul vine deja instalat cu destul de multe aplicatii, insa ai acces l=si la Sony Entertainment Network unde vei gasi si mai multe optiuni de instalat. Broswerul se misca destul de bine, insa se mai blocheaza ocazional. Inca nu am reusit sa imi dau seama ce anume provoaca acest lag si cum poate fi inlaturat complet. Probabil un upgrade de soft ar putea sa mai reduca din aparitia acestui fenomen.

Navigarea prin meniul smart si pe internet se face cu usurinta doar prin intermediul telecomenzii furnizate in pachet. Insa, pentru o experienta si mai buna recomandat achizitia unei tastaturi smart tv separate.

Sony 50W756C permite controlul prin telecomanda al tuturor dispozitivelor Sony atasate prin cablu HDMi, care au functia de Control for HDMi.

Era sa uit…conectarea la internet se face fie prin adaptorul wireless integrat, fie prin cablu.

Concluzii

Diagonala mare, Smart TV, Full HD, calitate aproape perfecta a imaginilor si un pret accesibil fac din Sony Bravia 50W756C sa fie o achizitie care merita facuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *