Home / Televizoare / Televizor Ultra HD Philips 42PUS7809

Televizor Ultra HD Philips 42PUS7809

televizor Philips 42PUS7809 de cumparat

Philips Ultra HD 42PUS7809 este un televizor complet la prima vedere . Pe acest model sunt integrate cam toate optiunile disponibile la ora actuala pe partea de televizoare – rezolutie Ultra Hd , ecran 3D cu ochelari pasivi , Smart Tv cu conexiune Wi-Fi si nu in ultimul rand Ambilight .

Ambilight amplifica efectele 3D si totodata reduce oboseala ochilor . Este vorba de benzile de leduri de pe rama televizorului care emit o lumina ambientala ce se rasfrange ca o extensie a ecranului , lumina fiind in concordanta cu nuantele redate pe ecran .

Dispune de gama completa de conexiuni ( USB-uri multiple , 4 HDMI , slot CI + , scart , LAN si chiar mufa pentru antena satelit ) .

Calitatea imaginii nu este neaparat superioara . Contrastul este unul redus , iar paleta de culori este mediocra . Luminozitatea este foarte buna in schimb , iar pentru reducerea blur-ului si a altor probleme la imaginile rapide , Philips 42PUS7809 vine cu procesare cadre la 600 Hz .

Pe partea de sunet avem 3 difuzoare – 2 de 10W pentru sunetul stereo si un difuzor pentru frecventele joase ( bass ) amplasat pe partea din spate .

Tehnologia 3D folosita la acest model este pasiva. Asta inseamna ca desi ecranul are o rezolutie Ultra HD , filmele 3D vor fi redate doar in HD ( marea problema a 3D-ului pasiv ) .

Cum spuneam mai sus , Philips 42PUS7809 este un televizor cu rezolutie Ultra HD  .

Daca aveti disponibile filme , clipuri sau alte imagini la aceasta rezolutie o sa vedeti absolut orice detaliu fie el cat de mic . Imaginile Ultra HD sunt surprinzatoare prin claritatea lor si un film vizionat la aceasta rezolutie este cu siguranta o experienta placuta . Din pacate la ora actuala sursele de materiale Ultra HD sunt reduse pe piata noastra dar acest aspect se poate schimba pe viitor .

Ca si Smart TV acest model nu exceleaza .

Avem un browser mediocru care incarca greu paginile si o platforma de aplicatii ce se blocheaza frecvent . Ca plus putem mentiona ca Youtube ruleaza foarte bine clipurile HD si nu a facut probleme la filmele de dimensiuni mari .

Avem inclus in pachet si o telecomanda speciala care pe o laterala are dispusa o tastatura QWERTY gandita special pentru functia de Smart Tv a acestui televizor ( desigur suporta si atasarea unei tastaturi / mouse wireless la fel ca orice PC ).

 

Concluzie

Avem un televizor Ultra HD bun si oarecum ieftin daca ne gandim la optiunile oferite de Philips 42PUS7809.

Nu putem sa nu remarcam ca are insa cam multe minusuri care tind sa umbreasca optiunile de care dispune acest model .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *